NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Opitter: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Opitter? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Opitter.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Opitter afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Opitter

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Opitter blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Opitter

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Opitter? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Opitter.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Opitter

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Opitter om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Opitter met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Opitter? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Opitter

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Opitter buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Opitter is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Opitter te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Opitter

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opitter

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opitter

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opitter
Jacuzzi-kopen-Opitter

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opitter
Jacuzzi-kopen-Opitter
Jacuzzi-kopen-Opitter
Jacuzzi-kopen-Opitter

Ontvang onze nieuwsbrief