NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Ophoven: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Ophoven? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ophoven.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ophoven

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ophoven blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ophoven

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ophoven? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Ophoven en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ophoven aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Ophoven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Ophoven om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ophoven

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ophoven? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ophoven

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Ophoven buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Ophoven is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ophoven te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ophoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ophoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ophoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ophoven
Jacuzzi-kopen-Ophoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ophoven
Jacuzzi-kopen-Ophoven
Jacuzzi-kopen-Ophoven
Jacuzzi-kopen-Ophoven

Ontvang onze nieuwsbrief