NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Ophasselt: kies voor kwaliteit met HotSpring

Een jacuzzi kopen in Ophasselt? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ophasselt.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Ophasselt

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Ophasselt kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ophasselt

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Ophasselt. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Ophasselt

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Ophasselt? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Ophasselt en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Ophasselt

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Ophasselt u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Ophasselt inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ophasselt met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Ophasselt geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ophasselt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ophasselt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ophasselt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ophasselt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ophasselt
Jacuzzi-kopen-Ophasselt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ophasselt
Jacuzzi-kopen-Ophasselt
Jacuzzi-kopen-Ophasselt
Jacuzzi-kopen-Ophasselt

Ontvang onze nieuwsbrief