NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Opgrimbie: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Opgrimbie? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Opgrimbie. Ga langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Opgrimbie overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Opgrimbie

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Opgrimbie blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Opgrimbie

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Opgrimbie buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Opgrimbie

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Opgrimbie? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Opgrimbie. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Opgrimbie

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Opgrimbie om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Opgrimbie

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Opgrimbie? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Opgrimbie is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Opgrimbie? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Opgrimbie

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opgrimbie

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opgrimbie

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opgrimbie
Jacuzzi-kopen-Opgrimbie

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opgrimbie
Jacuzzi-kopen-Opgrimbie
Jacuzzi-kopen-Opgrimbie
Jacuzzi-kopen-Opgrimbie

Ontvang onze nieuwsbrief