NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Opglabbeek

Graag een jacuzzi spa kopen in Opglabbeek? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Opglabbeek.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Opglabbeek

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Opglabbeek? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring gezin

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Opglabbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Opglabbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Opglabbeek

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Opglabbeek inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Opglabbeek

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Opglabbeek buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Opglabbeek

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Opglabbeek vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Opglabbeek

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Opglabbeek? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Opglabbeek.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Opglabbeek is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Opglabbeek te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Opglabbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opglabbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opglabbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opglabbeek
Jacuzzi-kopen-Opglabbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opglabbeek
Jacuzzi-kopen-Opglabbeek
Jacuzzi-kopen-Opglabbeek
Jacuzzi-kopen-Opglabbeek

Ontvang onze nieuwsbrief