NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Opbrakel

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Opbrakel? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Opbrakel. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Opbrakel

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Opbrakel. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Prijzen van jacuzzi spa's in Opbrakel

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Opbrakel overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Opbrakel

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Opbrakel? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Opbrakel.

HotSpring jacuzzi spa in Opbrakel met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Opbrakel? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekcover mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Opbrakel

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Opbrakel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Opbrakel

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Opbrakel buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Opbrakel is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Opbrakel te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Opbrakel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Opbrakel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Opbrakel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Opbrakel
Jacuzzi-kopen-Opbrakel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Opbrakel
Jacuzzi-kopen-Opbrakel
Jacuzzi-kopen-Opbrakel
Jacuzzi-kopen-Opbrakel

Ontvang onze nieuwsbrief