NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Oostwinkel: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Oostwinkel? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oostwinkel.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Oostwinkel

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Oostwinkel kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Oostwinkel

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Oostwinkel om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oostwinkel

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Oostwinkel? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Oostwinkel.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Oostwinkel

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Oostwinkel? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oostwinkel

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oostwinkel blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw jacuzzi spa in Oostwinkel

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Oostwinkel afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Oostwinkel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Oostwinkel? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Oostwinkel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oostwinkel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oostwinkel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oostwinkel
Jacuzzi-kopen-Oostwinkel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oostwinkel
Jacuzzi-kopen-Oostwinkel
Jacuzzi-kopen-Oostwinkel
Jacuzzi-kopen-Oostwinkel

Ontvang onze nieuwsbrief