NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Oostrozebeke en geniet van een hemelse staycation

Van plan om een spa te kopen in Oostrozebeke? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oostrozebeke.

Prijzen van jacuzzi spa's in STAD_ID

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Oostrozebeke inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw spa in STAD_ID

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Oostrozebeke. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in STAD_ID

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oostrozebeke zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in STAD_ID

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Oostrozebeke een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in STAD_ID

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Oostrozebeke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw spa in Oostrozebeke.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in STAD_ID

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Oostrozebeekse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven spa’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Oostrozebeke te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Oostrozebeke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een spa in Oostrozebeke te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-oostrozebeke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oostrozebeke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oostrozebeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oostrozebeke
jacuzzi-kopen-oostrozebeke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oostrozebeke
jacuzzi-kopen-oostrozebeke
jacuzzi-kopen-oostrozebeke
jacuzzi-kopen-oostrozebeke

Ontvang onze nieuwsbrief