NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Oostduinkerke en geniet van een hemelse staycation

Een spa kopen in Oostduinkerke? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een prima keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oostduinkerke.

Prijzen van spa's in Oostduinkerke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Oostduinkerke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Oostduinkerke

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Oostduinkerkse spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de jacuzzi spa in Oostduinkerke bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Oostduinkerke

Bezorgd over uw energiefactuur door de spa in Oostduinkerke? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oostduinkerke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Oostduinkerke? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Oostduinkerke. jacuzzi HotSpring koppel terras

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oostduinkerke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Koksijde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Oostduinkerke installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oostduinkerke

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oostduinkerke vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Oostduinkerke is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Oostduinkerke? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-oostduinkerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oostduinkerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oostduinkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oostduinkerke
jacuzzi-kopen-oostduinkerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oostduinkerke
jacuzzi-kopen-oostduinkerke
jacuzzi-kopen-oostduinkerke
jacuzzi-kopen-oostduinkerke

Ontvang onze nieuwsbrief