NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Oostakker: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Oostakker en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oostakker.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Oostakker

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Oostakker? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Oostakker. jacuzzi HotSpring hout

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oostakker

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Oostakker. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oostakker

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oostakker zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

HotSpring jacuzzi spa in Oostakker met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Oostakker? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Oostakker

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Oostakker buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Prijs van uw jacuzzi in Oostakker

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Oostakker afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Oostakker is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oostakker te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Oostakker

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oostakker

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oostakker

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oostakker
Jacuzzi-kopen-Oostakker

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oostakker
Jacuzzi-kopen-Oostakker
Jacuzzi-kopen-Oostakker
Jacuzzi-kopen-Oostakker

Ontvang onze nieuwsbrief