NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Oordegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Oordegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Oordegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Oordegem

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Oordegem kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Oordegem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Oordegem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Oordegem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Oordegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi spa in Oordegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Oordegem? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Oordegem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Oordegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Oordegem.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oordegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Oordegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oordegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oordegem te voelen? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Oordegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oordegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oordegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oordegem
Jacuzzi-kopen-Oordegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oordegem
Jacuzzi-kopen-Oordegem
Jacuzzi-kopen-Oordegem
Jacuzzi-kopen-Oordegem

Ontvang onze nieuwsbrief