NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Oordegem

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Oordegem? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Oordegem. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi spa in Oordegem met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Oordegem? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Oordegem

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oordegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oordegem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Oordegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Oordegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Oordegem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Oordegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? De jacuzzi spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Oordegem te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Oordegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Lede om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Oordegem. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Oordegem

Een spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Oordegem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oordegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Oordegemse jacuzzi? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-oordegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oordegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oordegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oordegem
jacuzzi-kopen-oordegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oordegem
jacuzzi-kopen-oordegem
jacuzzi-kopen-oordegem
jacuzzi-kopen-oordegem

Ontvang onze nieuwsbrief