NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Ooike

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Ooike? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ooike. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ooike

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Ooike buiten inwerken in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ooike

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ooike blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Ooike

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Ooike om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

HotSpring jacuzzi in Ooike met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Ooike een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Ooike inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Ooike

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Ooike? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi in Ooike.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Ooike is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Ooike te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Ooike

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ooike

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ooike

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ooike
Jacuzzi-kopen-Ooike

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ooike
Jacuzzi-kopen-Ooike
Jacuzzi-kopen-Ooike
Jacuzzi-kopen-Ooike

Ontvang onze nieuwsbrief