NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Ooigem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Ooigem? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ooigem. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ooigem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Ooigem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Ooigem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Ooigem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Ooigem.

Prijs van uw jacuzzi in Ooigem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Ooigem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Ooigem

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Ooigem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer warm houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Ooigem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen in een eerste fase langs in Ooigem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Ooigem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Ooigem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Ooigem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ooigem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ooigem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ooigem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ooigem
Jacuzzi-kopen-Ooigem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ooigem
Jacuzzi-kopen-Ooigem
Jacuzzi-kopen-Ooigem
Jacuzzi-kopen-Ooigem

Ontvang onze nieuwsbrief