NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in de nummer één jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Een jacuzzi kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf bij u langs in de regio van Sint-Katelijne-Waver om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Onze-Lieve-Vrouw-Waver geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Onze-Lieve-Vrouw-Waver zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Kostprijs van uw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw Onze-Lieve-Vrouw-Waverse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver inbouwt in de tuin. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver
jacuzzi-kopen-onze-lieve-vrouw-waver

Ontvang onze nieuwsbrief