NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Onze-Lieve-Vrouw-Waver u zorgen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Onze-Lieve-Vrouw-Waver om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Onze-Lieve-Vrouw-Waver schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi spa's in Onze-Lieve-Vrouw-Waver

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Jacuzzi-kopen-Onze-Lieve-Vrouw-Waver

Ontvang onze nieuwsbrief