NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Onkerzele: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Onkerzele? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Onkerzele. Ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Onkerzele met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Onkerzele heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Onkerzele

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Onkerzele buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Onkerzele

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Onkerzele om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Onkerzele

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Onkerzele? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Onkerzele

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Onkerzele? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Onkerzele.

Prijzen van jacuzzi spa's in Onkerzele

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Onkerzele inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Onkerzele is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Onkerzele te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Onkerzele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Onkerzele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Onkerzele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Onkerzele
Jacuzzi-kopen-Onkerzele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Onkerzele
Jacuzzi-kopen-Onkerzele
Jacuzzi-kopen-Onkerzele
Jacuzzi-kopen-Onkerzele

Ontvang onze nieuwsbrief