NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Olsene: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Olsene? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Olsene. Ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Olsene

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Olsene? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Olsene. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Olsene

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Olsene om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

HotSpring jacuzzi spa in Olsene met laag energieverbruik

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Olsene? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Olsene

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Olsene zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Olsene

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Olsene buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Prijzen van jacuzzi's in Olsene

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Olsene inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Olsene is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Olsene

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Olsene

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Olsene

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Olsene
Jacuzzi-kopen-Olsene

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Olsene
Jacuzzi-kopen-Olsene
Jacuzzi-kopen-Olsene
Jacuzzi-kopen-Olsene

Ontvang onze nieuwsbrief