NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Olmen: een HotSpring voor elke stijl en woning

Woont u in Olmen en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Olmen en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Olmen

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Olmen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Olmen

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Olmen? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Olmen

De service van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Olmen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Olmen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Olmen schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Olmen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Olmen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Olmen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Olmen

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Olmen buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Olmen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Olmen te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Olmen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Olmen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Olmen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Olmen
Jacuzzi-kopen-Olmen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Olmen
Jacuzzi-kopen-Olmen
Jacuzzi-kopen-Olmen
Jacuzzi-kopen-Olmen

Ontvang onze nieuwsbrief