NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Olen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Olen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Olen.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Olen

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Olense jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Olen kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi spa in Olen met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Olen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. In de Highlife lijn van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Prijzen van jacuzzi's in Olen

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Olen inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Olen met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Olen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Olen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Olen? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Olen.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Olen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Olen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Olen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Olense jacuzzi spa? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Olen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Olen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Olen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Olen
Jacuzzi-kopen-Olen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Olen
Jacuzzi-kopen-Olen
Jacuzzi-kopen-Olen
Jacuzzi-kopen-Olen

Ontvang onze nieuwsbrief