NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Oevel: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Oevel en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oevel. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Oevel inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Oevel

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Oevel? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Oevel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Oevel

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Oevel buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Oevel

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Oevel een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring sneeuw

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oevel

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oevel vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Oevel

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Oevel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Oevel is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oevel te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Oevel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oevel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oevel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oevel
Jacuzzi-kopen-Oevel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oevel
Jacuzzi-kopen-Oevel
Jacuzzi-kopen-Oevel
Jacuzzi-kopen-Oevel

Ontvang onze nieuwsbrief