NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Oetingen

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Oetingen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oetingen. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Oetingen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Oetingen. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Oetingen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Oetingen? HotSpring neemt die taak op zich. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Oetingen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

HotSpring jacuzzi in Oetingen met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Oetingen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Prijs van uw jacuzzi in Oetingen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Oetingen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oetingen met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oetingen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Oetingen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Oetingen buiten in de tuin of het terras inwerken. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Oetingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oetingen te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Oetingen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oetingen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oetingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oetingen
Jacuzzi-kopen-Oetingen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oetingen
Jacuzzi-kopen-Oetingen
Jacuzzi-kopen-Oetingen
Jacuzzi-kopen-Oetingen

Ontvang onze nieuwsbrief