NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Oetingen en geniet van een hemelse staycation

Droomt u ervan om een spa te kopen in Oetingen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Oetingen.

HotSpring jacuzzi in Oetingen met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de spa in Oetingen u zorgen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Oetingen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Oetingen? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Oetingen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Oetingen

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Oetingse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi spa in Oetingen bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, een jacuzzi van HotSpring biedt eindeloze mogelijkheden.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Oetingen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Oetingen heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw spa in Oetingen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Gooik om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis in Oetingen installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw Oetingse jacuzzi spa

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Oetingen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Oetingen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oetingen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-oetingen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oetingen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oetingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oetingen
jacuzzi-kopen-oetingen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oetingen
jacuzzi-kopen-oetingen
jacuzzi-kopen-oetingen
jacuzzi-kopen-oetingen

Ontvang onze nieuwsbrief