NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Oeren: kwaliteitsvol genieten

Van plan om een jacuzzi te kopen in Oeren? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oeren. Ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi in Oeren met laag energieverbruik

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Oeren? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

Design op maat voor uw jacuzzi in Oeren

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Oeren buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oeren

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oeren zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Oeren

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Oeren? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus bij u langs. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Oeren. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Oeren inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oeren

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen vooraf langs in Oeren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Oeren is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Oeren? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Oeren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oeren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oeren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oeren
Jacuzzi-kopen-Oeren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oeren
Jacuzzi-kopen-Oeren
Jacuzzi-kopen-Oeren
Jacuzzi-kopen-Oeren

Ontvang onze nieuwsbrief