NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Oelegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Oelegem? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oelegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Oelegem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Oelegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Oelegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Oelegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi in Oelegem.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Oelegem

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Oelegem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Oelegem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Oelegem kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Oelegem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Oelegem vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi in Oelegem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Oelegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Oelegem is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Oelegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Oelegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Oelegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Oelegem
Jacuzzi-kopen-Oelegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Oelegem
Jacuzzi-kopen-Oelegem
Jacuzzi-kopen-Oelegem
Jacuzzi-kopen-Oelegem

Ontvang onze nieuwsbrief