NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Oedelem en geniet van de rust

Droomt u ervan om een spa te kopen in Oedelem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Oedelem.

Klantgerichte service voor uw spa in Oedelem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Beernem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de spa bij u thuis in Oedelem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle spa’s in Oedelem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Oedelem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van spa's in Oedelem

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de spa in Oedelem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Oedelem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Oedelem? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw spa in Oedelem. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design volgens uw smaak voor de spa in Oedelem

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Oedelemse spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Oedelem te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

HotSpring spa in Oedelem met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de spa in Oedelem? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige spa’s. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Oedelem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Oedelem te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-oedelem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-oedelem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-oedelem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-oedelem
jacuzzi-kopen-oedelem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-oedelem
jacuzzi-kopen-oedelem
jacuzzi-kopen-oedelem
jacuzzi-kopen-oedelem

Ontvang onze nieuwsbrief