NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Nukerke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Nukerke en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een prima keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nukerke. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Nukerke

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor elke gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Nukerke kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Nukerke

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Nukerke u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Nukerke afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Nukerke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Nukerke? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Nukerke. jacuzzi HotSpring koppel

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Nukerke

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we langs in Nukerke om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Nukerke

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Nukerke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Nukerke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Nukerke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nukerke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nukerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nukerke
Jacuzzi-kopen-Nukerke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nukerke
Jacuzzi-kopen-Nukerke
Jacuzzi-kopen-Nukerke
Jacuzzi-kopen-Nukerke

Ontvang onze nieuwsbrief