NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop uw HotSpring jacuzzi in Nossegem

Woont u in Nossegem en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nossegem.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Nossegem

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Nossegemse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? U stemt de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi spa in Nossegem bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Nossegem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Nossegem aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Nossegem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Zaventem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Nossegem installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Nossegem

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Nossegem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Nossegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Nossegem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Nossegem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Nossegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsmiddel, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Nossegem.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Nossegem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Nossegemse jacuzzi spa? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-nossegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nossegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nossegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nossegem
jacuzzi-kopen-nossegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nossegem
jacuzzi-kopen-nossegem
jacuzzi-kopen-nossegem
jacuzzi-kopen-nossegem

Ontvang onze nieuwsbrief