NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Ninove: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Ninove? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Ninove en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Ninove met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Ninove blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Ninove

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Ninove? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Ninove.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Ninove

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Ninove om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kostprijs van uw Ninoofse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Ninove aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Ninove

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw Ninoofse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Ninove buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Ninove

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ninove? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ninove is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Ninove te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ninove

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ninove

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ninove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ninove
Jacuzzi-kopen-Ninove

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ninove
Jacuzzi-kopen-Ninove
Jacuzzi-kopen-Ninove
Jacuzzi-kopen-Ninove

Ontvang onze nieuwsbrief