NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Nijlen

Woont u in Nijlen en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Nijlen.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Nijlen

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nijlen? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi spa in Nijlen. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Nijlen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Nijlen heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Nijlen

Het kopen van een spa is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Nijlse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Nijlen te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Nijlen

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Nijlen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis in Nijlen na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi spa's in Nijlen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi spa in Nijlen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

HotSpring spa in Nijlen met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Nijlen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Nijlen is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Nijlen te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-nijlen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nijlen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nijlen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nijlen
jacuzzi-kopen-nijlen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nijlen
jacuzzi-kopen-nijlen
jacuzzi-kopen-nijlen
jacuzzi-kopen-nijlen

Ontvang onze nieuwsbrief