NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Nieuwpoort

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Nieuwpoort? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nieuwpoort.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Nieuwpoort

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Nieuwpoort om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Nieuwpoort

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwpoort? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Design op maat voor uw jacuzzi in Nieuwpoort

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Nieuwpoortse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Nieuwpoort buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Nieuwpoort

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Nieuwpoort? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Nieuwpoort en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nieuwpoort met Highlife van HotSpring

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwpoort schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Kostprijs van uw Nieuwpoortse jacuzzi

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Nieuwpoort afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Nieuwpoort is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Nieuwpoortse jacuzzi? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort
Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort
Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort
Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort
Jacuzzi-kopen-Nieuwpoort

Ontvang onze nieuwsbrief