NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Nieuwkerken-Waas: kies voor kwaliteit met HotSpring

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Nieuwkerken-Waas? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nieuwkerken-Waas. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Nieuwkerken-Waas

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Nieuwkerken-Waas om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi spa in Nieuwkerken-Waas met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Nieuwkerken-Waas een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Nieuwkerken-Waas

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Nieuwkerken-Waas kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Nieuwkerken-Waas met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwkerken-Waas blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi spa's in Nieuwkerken-Waas

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Nieuwkerken-Waas afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Nieuwkerken-Waas

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nieuwkerken-Waas? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi volledig na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Nieuwkerken-Waas.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Nieuwkerken-Waas is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Nieuwkerken-Waas te beleven? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas
Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas
Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas
Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas
Jacuzzi-kopen-Nieuwkerken-Waas

Ontvang onze nieuwsbrief