NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Nieuwkapelle: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Nieuwkapelle? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nieuwkapelle en ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi spa in Nieuwkapelle met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwkapelle? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Nieuwkapelle afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Nieuwkapelle

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Op voorhand komen we langs in Nieuwkapelle om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nieuwkapelle met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Nieuwkapelle heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Nieuwkapelle

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi spa zo af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Nieuwkapelle buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Nieuwkapelle

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nieuwkapelle? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de vervuiling van het water. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Nieuwkapelle.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Nieuwkapelle is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle
Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle
Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle
Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle
Jacuzzi-kopen-Nieuwkapelle

Ontvang onze nieuwsbrief