NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in de nummer één jacuzzi in Nieuwenrode

Van plan om een spa te kopen in Nieuwenrode? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nieuwenrode. Kom langs bij één van de verdelers.

HotSpring spa in Nieuwenrode met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwenrode? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Nieuwenrode

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Nieuwenrode? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Nieuwenrode.

Design op maat voor uw jacuzzi in Nieuwenrode

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Nieuwenroodse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi volledig af op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de jacuzzi spa in Nieuwenrode bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring is alles mogelijk.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Nieuwenrode

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Kapelle-op-den-Bos om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de spa bij u thuis in Nieuwenrode. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kostprijs van uw Nieuwenroodse jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Nieuwenrode aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nieuwenrode met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwenrode schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Nieuwenrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Nieuwenrode te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-nieuwenrode

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nieuwenrode

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nieuwenrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nieuwenrode
jacuzzi-kopen-nieuwenrode

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nieuwenrode
jacuzzi-kopen-nieuwenrode
jacuzzi-kopen-nieuwenrode
jacuzzi-kopen-nieuwenrode

Ontvang onze nieuwsbrief