NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Nieuwenrode: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Nieuwenrode? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Nieuwenrode. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Nieuwenrode

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Nieuwenrode? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de vervuiling van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Nieuwenrode. jacuzzi HotSpring hout

HotSpring jacuzzi in Nieuwenrode met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwenrode u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Nieuwenrode

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Nieuwenrode om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nieuwenrode met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwenrode zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Nieuwenrode

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Nieuwenrode buiten in de tuin of het terras inwerken. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Prijs van uw jacuzzi spa in Nieuwenrode

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Nieuwenrode overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Nieuwenrode is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Nieuwenrode te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode
Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode
Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode
Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode
Jacuzzi-kopen-Nieuwenrode

Ontvang onze nieuwsbrief