NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Nieuwenhove: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi kopen in Nieuwenhove? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Nieuwenhove.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Nieuwenhove

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Nieuwenhove? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Nieuwenhove. jacuzzi HotSpring gezin

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Nieuwenhove

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Nieuwenhove om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Nieuwenhove

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Nieuwenhove kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Nieuwenhove

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Nieuwenhove? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Nieuwenhove

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Nieuwenhove beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi spa in Nieuwenhove

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Nieuwenhove inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Nieuwenhove is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Nieuwenhove? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove
Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove
Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove
Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove
Jacuzzi-kopen-Nieuwenhove

Ontvang onze nieuwsbrief