NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Nieuwenhove

Droomt u ervan om een spa te kopen in Nieuwenhove? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Nieuwenhove.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Nieuwenhove

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Nieuwenhove? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Nieuwenhove. jacuzzi HotSpring hout

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Nieuwenhove

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw Nieuwenhoofse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Nieuwenhove inbouwt in de tuin. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Nieuwenhove

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Nieuwenhove zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Nieuwenhove

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Nieuwenhove? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw spa in Nieuwenhove

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf bij u langs in de regio van Geraardsbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de spa. Het team komt de spa bij u thuis in Nieuwenhove installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kostprijs van uw Nieuwenhoofse jacuzzi spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Nieuwenhove inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U ziet het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Nieuwenhove is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Nieuwenhove te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-nieuwenhove

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-nieuwenhove

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-nieuwenhove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-nieuwenhove
jacuzzi-kopen-nieuwenhove

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-nieuwenhove
jacuzzi-kopen-nieuwenhove
jacuzzi-kopen-nieuwenhove
jacuzzi-kopen-nieuwenhove

Ontvang onze nieuwsbrief