NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Niel-Bij-Sint-Truiden: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Niel-Bij-Sint-Truiden? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Niel-Bij-Sint-Truiden en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi's in Niel-Bij-Sint-Truiden

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Niel-Bij-Sint-Truiden afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Niel-Bij-Sint-Truiden

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Niel-Bij-Sint-Truiden om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Niel-Bij-Sint-Truiden

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Niel-Bij-Sint-Truiden? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Niel-Bij-Sint-Truiden

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Niel-Bij-Sint-Truiden? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de vervuiling van het water. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Niel-Bij-Sint-Truiden en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Niel-Bij-Sint-Truiden met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Niel-Bij-Sint-Truiden heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design op maat voor uw jacuzzi in Niel-Bij-Sint-Truiden

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Niel-Bij-Sint-Truiden buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Niel-Bij-Sint-Truiden is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Niel-Bij-Sint-Truiden te voelen? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden
Jacuzzi-kopen-Niel-Bij-Sint-Truiden

Ontvang onze nieuwsbrief