NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Neerwinden

Graag een jacuzzi spa kopen in Neerwinden? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Neerwinden. Ga langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Neerwinden

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Neerwinden om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Neerwinden

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Neerwinden overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Neerwinden

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Neerwinden? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die is nuttig, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Design op maat voor uw jacuzzi in Neerwinden

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Neerwinden buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Neerwinden

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Neerwinden? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de verontreiniging van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Neerwinden.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Neerwinden

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Neerwinden heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Neerwinden is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neerwinden te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Neerwinden

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Neerwinden

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Neerwinden

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Neerwinden
Jacuzzi-kopen-Neerwinden

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Neerwinden
Jacuzzi-kopen-Neerwinden
Jacuzzi-kopen-Neerwinden
Jacuzzi-kopen-Neerwinden

Ontvang onze nieuwsbrief