NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Neervelp? HotSpring biedt je luxe en rust

Wil u een jacuzzi spa kopen in Neervelp? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Neervelp.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Neervelp

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Neervelp? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Neervelp en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Neervelp

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Boutersem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Neervelp. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Neervelp

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Neervelp heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Neervelp

Is de energierekening door de jacuzzi in Neervelp een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De jacuzzi spa’s in de Highlife lijn van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Neervelp

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Neervelpse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de spa in Neervelp bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring.

Prijzen van spa's in Neervelp

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Dat de jacuzzi spa in Neervelp inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Neervelp is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neervelp te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-neervelp

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-neervelp

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-neervelp

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-neervelp
jacuzzi-kopen-neervelp

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-neervelp
jacuzzi-kopen-neervelp
jacuzzi-kopen-neervelp
jacuzzi-kopen-neervelp

Ontvang onze nieuwsbrief