NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Neerrepen: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Neerrepen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Neerrepen. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Neerrepen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Neerrepen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Neerrepen blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Neerrepen

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinssamenstelling. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Neerrepen buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Neerrepen

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we langs in Neerrepen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Neerrepen

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Neerrepen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Neerrepen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Neerrepen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Neerrepen.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Neerrepen is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neerrepen te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Neerrepen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Neerrepen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Neerrepen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Neerrepen
Jacuzzi-kopen-Neerrepen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Neerrepen
Jacuzzi-kopen-Neerrepen
Jacuzzi-kopen-Neerrepen
Jacuzzi-kopen-Neerrepen

Ontvang onze nieuwsbrief