NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Neerpelt kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Neerpelt? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Neerpelt. Ga langs bij één van de verdelers.

HotSpring jacuzzi spa in Neerpelt met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Neerpelt een punt van verontrusting? Geen zorgen, HotSpring spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogstaande isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw Neerpeltse spa

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Neerpelt inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle spa’s in Neerpelt met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Neerpelt schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in STAD_ID

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van HOOFDGEMEENTE_ID om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. De spa wordt na aankoop bij u thuis in Neerpelt geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in STAD_ID

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Neerpeltse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Neerpelt inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in STAD_ID

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Neerpelt? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Neerpelt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Neerpelt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neerpelt te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-neerpelt

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-neerpelt

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-neerpelt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-neerpelt
jacuzzi-kopen-neerpelt

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-neerpelt
jacuzzi-kopen-neerpelt
jacuzzi-kopen-neerpelt
jacuzzi-kopen-neerpelt

Ontvang onze nieuwsbrief