NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Neerhespen

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Neerhespen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Neerhespen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Neerhespen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Neerhespen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Neerhespen

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Neerhespen buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Neerhespen

De service van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Neerhespen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde technici denken ook mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi spa in Neerhespen met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Neerhespen u zorgen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Neerhespen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Neerhespen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker reinigt de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Neerhespen.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Neerhespen

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Neerhespen heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Neerhespen is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neerhespen te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Neerhespen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Neerhespen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Neerhespen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Neerhespen
Jacuzzi-kopen-Neerhespen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Neerhespen
Jacuzzi-kopen-Neerhespen
Jacuzzi-kopen-Neerhespen
Jacuzzi-kopen-Neerhespen

Ontvang onze nieuwsbrief