NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Neerhespen kom je tot rust

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Neerhespen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Neerhespen en ga langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Neerhespen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Neerhespen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Neerhespen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle spa’s in Neerhespen met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Neerhespen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw spa in Neerhespen

Een spa is een weloverwogen aankoop. Het is belangrijk dat de spa in Neerhespen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Neerhespen

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Neerhespen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa heel wat minder energie. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Neerhespen

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw Neerhespense jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woning landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. De spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Neerhespen bovendien laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Klantgerichte service voor uw spa in Neerhespen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Linter om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Neerhespen door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Neerhespen is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Neerhespen te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-neerhespen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-neerhespen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-neerhespen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-neerhespen
jacuzzi-kopen-neerhespen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-neerhespen
jacuzzi-kopen-neerhespen
jacuzzi-kopen-neerhespen
jacuzzi-kopen-neerhespen

Ontvang onze nieuwsbrief