NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Munte: kies voor kwaliteit met HotSpring

Woont u in Munte en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Munte.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Munte

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Munte een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring hout

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Munte met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Munte schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie.

Prijs van uw jacuzzi in Munte

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Munte afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Munte

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Munte? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Munte. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi in Munte

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de geschikte jacuzzi spa. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Munte buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Munte

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Munte om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Munte is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Munte te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Munte

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Munte

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Munte

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Munte
Jacuzzi-kopen-Munte

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Munte
Jacuzzi-kopen-Munte
Jacuzzi-kopen-Munte
Jacuzzi-kopen-Munte

Ontvang onze nieuwsbrief