NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Moorsele: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Moorsele? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Moorsele. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Moorsele

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Moorsele. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Moorsele

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Moorsele zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Prijs van uw jacuzzi spa in Moorsele

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Moorsele afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Design op maat voor uw jacuzzi in Moorsele

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Moorsele buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Moorsele

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Moorsele? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Moorsele.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Moorsele

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Moorsele? De meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Moorsele is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Moorsele te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Moorsele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Moorsele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Moorsele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Moorsele
Jacuzzi-kopen-Moorsele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Moorsele
Jacuzzi-kopen-Moorsele
Jacuzzi-kopen-Moorsele
Jacuzzi-kopen-Moorsele

Ontvang onze nieuwsbrief