NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Molenstede

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Molenstede? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Molenstede.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Molenstede

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Molenstede? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zorgeloos geniet van uw jacuzzi spa in Molenstede. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Molenstede

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Molenstede om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi in Molenstede

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Molenstede afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Molenstede met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Molenstede u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Molenstede

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Molenstede buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Molenstede

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Molenstede geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Molenstede is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Molenstede te voelen? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Molenstede

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Molenstede

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Molenstede

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Molenstede
Jacuzzi-kopen-Molenstede

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Molenstede
Jacuzzi-kopen-Molenstede
Jacuzzi-kopen-Molenstede
Jacuzzi-kopen-Molenstede

Ontvang onze nieuwsbrief