NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Moere

Een jacuzzi spa kopen in Moere? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Moere.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Moere

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een spa koopt in Moere? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Moere en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Design volgens uw smaak voor de spa in Moere

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Moerse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U kan de jacuzzi volledig afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U kan de jacuzzi spa in Moere bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

Prijzen van jacuzzi's in Moere

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Moere inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa mogelijk is naargelang uw budget.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Moere

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Moere schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Moere

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Moere? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie bevindt zich een kwalitatieve schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Moere

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Gistel om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de spa. Het team komt de spa bij u thuis in Moere installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Moere is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Moere te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-moere

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-moere

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-moere

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-moere
jacuzzi-kopen-moere

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-moere
jacuzzi-kopen-moere
jacuzzi-kopen-moere
jacuzzi-kopen-moere

Ontvang onze nieuwsbrief