NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Moere: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi kopen in Moere? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Moere. Ga langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Moere

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Moere schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Moere

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Moere? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Moere

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Moere? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi stelt de vervuiling van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw jacuzzi spa in Moere.

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Moere afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Moere

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Moere kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Moere

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Moere om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Moere is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Moere te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Moere

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Moere

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Moere

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Moere
Jacuzzi-kopen-Moere

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Moere
Jacuzzi-kopen-Moere
Jacuzzi-kopen-Moere
Jacuzzi-kopen-Moere

Ontvang onze nieuwsbrief