NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Mielen-Boven-Aalst: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Mielen-Boven-Aalst en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Mielen-Boven-Aalst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Mielen-Boven-Aalst? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Mielen-Boven-Aalst

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Mielen-Boven-Aalst blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi spa’s voor iedere gezinsgrootte. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

Prijzen van jacuzzi's in Mielen-Boven-Aalst

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Mielen-Boven-Aalst inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Mielen-Boven-Aalst

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Mielen-Boven-Aalst? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Mielen-Boven-Aalst is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mielen-Boven-Aalst? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst
Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst
Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst
Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst
Jacuzzi-kopen-Mielen-Boven-Aalst

Ontvang onze nieuwsbrief