NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Mielen-boven-Aalst en geniet zonder zorgen

Een jacuzzi kopen in Mielen-boven-Aalst? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een goede keuze, dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Mielen-boven-Aalst en ga langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Mielen-boven-Aalst

Over een spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Mielen-boven-Aalsterse spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Mielen-boven-Aalst te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Mielen-boven-Aalst

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Mielen-boven-Aalst? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijzen van jacuzzi's in Mielen-boven-Aalst

Bij HotSpring weten we dat een spa een waardevolle investering is. Dat de spa in Mielen-boven-Aalst afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Mielen-boven-Aalst

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Gingelom om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Mielen-boven-Aalst installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring koppel terras

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mielen-boven-Aalst

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife spa in Mielen-boven-Aalst geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Mielen-boven-Aalst

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Mielen-boven-Aalst? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis van de resultaten zelf een reinigingsproduct, zodat u geen tijd moet stoppen in het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Mielen-boven-Aalst.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Mielen-boven-Aalst is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mielen-boven-Aalst? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst
jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst
jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst
jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst
jacuzzi-kopen-mielen-boven-aalst

Ontvang onze nieuwsbrief