NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Middelburg: kwaliteitsvol genieten

Een jacuzzi kopen in Middelburg? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of slaapt u slecht? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een prima keuze, dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Middelburg.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Middelburg

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Middelburg om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Middelburg

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Middelburg? HotSpring maakt het u makkelijk. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Middelburg.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Middelburg

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Middelburg buiten in de tuin of het terras inbouwen. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Middelburg

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Middelburg zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi spa's in Middelburg

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Middelburg afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Middelburg

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Middelburg? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Middelburg is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Middelburg te beleven? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Middelburg

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Middelburg

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Middelburg

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Middelburg
Jacuzzi-kopen-Middelburg

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Middelburg
Jacuzzi-kopen-Middelburg
Jacuzzi-kopen-Middelburg
Jacuzzi-kopen-Middelburg

Ontvang onze nieuwsbrief