NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Michelbeke: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Michelbeke? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Michelbeke.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Michelbeke

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Michelbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Michelbeke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Michelbeke

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Michelbeke? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Michelbeke.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Michelbeke met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Michelbeke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Michelbeke

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Michelbeke? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Design op maat voor uw jacuzzi in Michelbeke

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Michelbeke kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Michelbeke is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Michelbeke te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Michelbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Michelbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Michelbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Michelbeke
Jacuzzi-kopen-Michelbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Michelbeke
Jacuzzi-kopen-Michelbeke
Jacuzzi-kopen-Michelbeke
Jacuzzi-kopen-Michelbeke

Ontvang onze nieuwsbrief