NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Mespelare

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Mespelare? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Mespelare.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Mespelare

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Mespelare? HotSpring neemt die taak op zich. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Mespelare. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi in Mespelare

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Mespelare buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Mespelare

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase langs in Mespelare om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Mespelare

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Mespelare afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Mespelare met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Mespelare blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Mespelare

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Mespelare u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogstaande isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Mespelare is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mespelare te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Mespelare

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Mespelare

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Mespelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Mespelare
Jacuzzi-kopen-Mespelare

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Mespelare
Jacuzzi-kopen-Mespelare
Jacuzzi-kopen-Mespelare
Jacuzzi-kopen-Mespelare

Ontvang onze nieuwsbrief