NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een spa in Mespelare? HotSpring biedt je luxe en rust

Woont u in Mespelare en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de talrijke massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Mespelare.

Kostprijs van uw Mespelaarse spa

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Mespelare overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Mespelare

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Mespelare? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Aan de hand hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Mespelare en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Mespelare

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Mespelare geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

HotSpring spa in Mespelare met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Mespelare? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Smaakvol design voor uw spa in Mespelare

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want natuurlijk wil u dat uw Mespelaarse spa overeenkomt met de stijl van uw woonst. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de jacuzzi spa volledig af op uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi in Mespelare te laten inwerken in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Mespelare

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Dendermonde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Mespelare installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Mespelare is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Mespelare te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-mespelare

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mespelare

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mespelare

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mespelare
jacuzzi-kopen-mespelare

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mespelare
jacuzzi-kopen-mespelare
jacuzzi-kopen-mespelare
jacuzzi-kopen-mespelare

Ontvang onze nieuwsbrief