NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Mesen

Woont u in Mesen en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Mesen. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Mesen

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Mesen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Mesen

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Mesen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de spa beperkt tot een minimum. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Mesen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Mesen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsproduct, zodat u amper tijd moet besteden aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Mesen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Mesen

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Mesen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Mesen

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Mesense jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast hebben de jacuzzi spa’s van HotSpring verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. U kan de jacuzzi spa in Mesen bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

Verregaande service voor uw spa in Mesen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Mesen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis in Mesen. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Mesen is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Mesen te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-mesen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-mesen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-mesen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-mesen
jacuzzi-kopen-mesen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-mesen
jacuzzi-kopen-mesen
jacuzzi-kopen-mesen
jacuzzi-kopen-mesen

Ontvang onze nieuwsbrief