NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Merksplas: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Merksplas? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een geschikte keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Merksplas.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Merksplas

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Merksplas. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Merksplas

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Merksplasse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s aan. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Merksplas kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Merksplas

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Merksplas? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Merksplas.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Merksplas

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Merksplas? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Merksplasse jacuzzi spa

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Merksplas overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Merksplas

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Merksplas schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Merksplas is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Merksplas te voelen? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Merksplas

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Merksplas

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Merksplas

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Merksplas
Jacuzzi-kopen-Merksplas

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Merksplas
Jacuzzi-kopen-Merksplas
Jacuzzi-kopen-Merksplas
Jacuzzi-kopen-Merksplas

Ontvang onze nieuwsbrief