NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Merkem? Met HotSpring kom je tot rust

Een jacuzzi spa kopen in Merkem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Merkem.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Merkem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw Merkemse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de jacuzzi in Merkem bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, met een jacuzzi van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Merkem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Houthulst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide techniekers denken ook mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Het team komt de spa bij u thuis in Merkem installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Merkem

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Merkem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Merkem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Kostprijs van uw Merkemse jacuzzi spa

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Merkem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

HotSpring spa in Merkem met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Merkem een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer verwarmd. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Merkem met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Highlife jacuzzi’s in Merkem beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Merkem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Merkem? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-merkem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-merkem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-merkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-merkem
jacuzzi-kopen-merkem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-merkem
jacuzzi-kopen-merkem
jacuzzi-kopen-merkem
jacuzzi-kopen-merkem

Ontvang onze nieuwsbrief