NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Merelbeke: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Van plan om een jacuzzi te kopen in Merelbeke? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Merelbeke en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Merelbeke

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand langs in Merelbeke om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Merelbeke

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil uiteraard dat uw Merelbeekse jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi spa in Merelbeke buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Merelbeke

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Merelbeke blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijzen van jacuzzi spa's in Merelbeke

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Merelbeke overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Merelbeke

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Merelbeke? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor stelt de verontreiniging van het water vast. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Merelbeke.

HotSpring jacuzzi in Merelbeke met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Merelbeke u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Merelbeke is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Merelbeke te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Merelbeke

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Merelbeke

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Merelbeke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Merelbeke
Jacuzzi-kopen-Merelbeke

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Merelbeke
Jacuzzi-kopen-Merelbeke
Jacuzzi-kopen-Merelbeke
Jacuzzi-kopen-Merelbeke

Ontvang onze nieuwsbrief